Onko parempi ostaa eläintarvikkeet netistä?

[alc_product_comparison product_name="Testing%201" shop_logo="https%3A%2F%2Fwww.gigantti.fi%2Fassets_spa%2Fimages%2Flogo_b2c_header_fi.svg" affiliate_link="https%3A%2F%2Fwww.gigantti.fi%2Fproduct%2Ftietokoneet-ja-toimistotarvikkeet%2Fnaytot-ja-tarvikkeet%2Fnaytot%2Faoc-q27g2ebk-27-pelinaytto%2F494131"]
Shoppailu netissä

Shoppailu ei ole meidän kaikkien lempiharrastus. Kaupoissa juoksemiseen ei ole aikaa eikä halua, ja varsinkin kaupunkien ulkopuolella on pulaa mielenkiintoisista, laajaa valikoimaa hyvällä hinnalla tarjoavista kaupoistakin. Onneksi verkkokaupat ovat tulleet jäädäkseen. Nettiasiointi onnistuu kunkin aikataulujen mukaisesti – ovathan Internetin kauppapaikat auki 24/7 – ja valikoima on uskomattoman laaja. Tuotteet voi tilata vaikka Kiinasta asti, ja ne saapuvat lähimpään noutopisteeseen tai suoraan kotiovelle, asuipa miten syrjässä tahansa. Hintakin on kohdillaan, ja parhaista tarjouksista voi tilata sähköisen uutiskirjeen, jotta kampanjat ja kanta-asiakasedut eivät mene sivu suun.

Verkossa asiointi on edullista, joustavaa ja helppoa. Myös eläintarvikkeet ja eläinten ruoat kannattaa ostaa netistä. Esimerkiksi ratsastus on muutenkin kallis harrastus, joten kypärät, ratsastussaappaat, raipat ja riimut on syytä kilpailuttaa. Netti on paikka, missä pääset muutamalla klikkauksella vertaamaan kymmenien koti- ja ulkomaisten verkkokauppojen valikoimia. Pari klikkausta lisää, niin olet tilannut ja maksanut tuotteet, ja voit odotella niiden saapumista. Kissan- ja koiranomistaja arvostaa paitsi hyvää hinta-laatusuhdetta, myös sitä, että välttyy raahaamasta painavia kissanhiekkapusseja ja koirannappulasäkkejä kaupasta autoon, autosta porraskäytävään ja rappuja pitkin kolmanteen kerrokseen.

Kissantarvikkeet netistä

Kissa on melko vaivaton lemmikki, mutta tarvitsee kuitenkin yhtä sun toista. Kissa tarvitsee ainakin yhden, mutta mieluiten kaksi hiekkalaatikkoa, joihin se voi tehdä tarpeensa. Jos kissoja on useampi, tulisi jokaiselle kissalle oma pissalaatikko, ja vielä yksi ylimääräinenkin. Viiden kissan taloudessa tarvitaan siis ainakin kuusi hiekkalaatikkoa. Raapimapuut ja -laudat hillitsevät kissan huonekaluille, ovenkarmille ja jukkapalmulle tekemiä tuhoja. Hiiret ja pallot tarjoavat virikkeitä, jos kissa viettää suurimman osan ajastaan sisällä. Kaupunkikissa ulkoilee korkeintaan valjaissa. Hiekkalaatikot, raapimapuut ja valjaat eivät ole aivan edullisia ostaa, mutta koti- tai ulkomaisista verkkokaupoista voit löytää hyviä tarjouksia. Saatat löytää lattiasta kattoon ulottuvan raapimapuun samalla hinnalla, kuin kotikylän kivijalkakauppa myy noin metrin korkuista raapimapölkkyä.

On valitettavaa, miten huonolaatuista markettien kissanruoat tapaavat olla. Edullisimmissa kissanruoissa saattaa olla vain 4 % lihaa. Sekä kuiva- että märkäruoissa on usein vehnää, mikä on kissoille täysin turha ja jopa haitallinen raaka-aine. Liiat hiilihydraatit lihottavat kissan, altistavat kissan virtsakiville (tyypillisiä varsinkin leikatuille kissoille) ja pilaavat kissan hampaat. Paras tapa ruokkia kissaa on raaka liha, mutta laadukas kissan kuiva- ja tuoreruoka on hyvä vaihtoehto. Eläintenruokiin erikoistuneissa kivijalkakaupoissa ja verkkokaupoissa myydään kuivamuonaa, mikä vähentää virtsakivien muodostumista. Verkkokaupoista voit löytää runsaslihaista erikoiskissanruokaa samalla kilohinnalla, kuin lähikauppa myy vehnäpitoista ja niukkalihaista halpismuonaa.

Koirantarvikkeet netistä

Koira tarvitsee ainakin pannan tai valjaat, taluttimen, ruokakupit ja harjan. Useimmilla koirilla on myös makuualusta, leluja, autohäkki ja kynsileikkurit. Varsinkin pienillä ja lyhytkarvaisilla koirilla on tarvetta myös vaatteille, kuten sadetakille, toppatakille ja ehkä myös tossuille. Pelastusliivit kuuluvat veneilevät koiran vakivarusteisiin. Yksi ainoa takki saattaa maksaa monta kymmentä euroa. Koiranomistaja saattaa säästää satoja euroja vertailemalla tarjontaa netissä, ja tilaamalla tarvikkeet sieltä, mistä saa ne edullisimmin.

Koiranruokia piinaa sama ongelma kuin kissanruokia. Kaikki edulliset ruoat ovat ravintoarvoiltaan erittäin köyhiä, eli lihaa ei ole nimeksikään, mutta turhia hiilihydraatteja piisaa. Niin sanotulla markettiruoalla ruokittu koira lihoo helposti, sillä esiintyy hammaskiveä ja sen turkki on kiilloton. Markettiruokien uskotaan altistavan myös kasvaimille ja muun muassa korvatulehduksille. Erikoiskaupoissa myytävä koiranruoka taas on varsin hintavaa. Jälleen vastaus löytyy verkkokaupoista. Voit tilata koiranruoat vaikka toisesta EU-maasta – ilman tulleja ja tarpeeksi ison tilauksen yhteydessä yleensä myös ilman postimaksuja. Laadukas kuivaruoka ja tasokas tuoreruoka (mieluiten tosin raakaruoka, eli sekoitus sisäelimiä, luita ja raakaa lihaa) pitävät lemmikkisi terveenä ja pitkäikäisenä.

Muut eläintarvikkeet – löytyvätkö nekin netistä?

Verkkokaupoista löydät tarvikkeet myös marsuille, kaneille ja undulaateille, sekä hieman harvinaisimmillekin lemmikeille, kuten käärmeille, hämähäkeille ja freteille. Chinchillan kylpyhiekka, uusi suodatin akvaarioon, orsi papukaijalle tai vaikka valjaat fretille – löydät ne Internetin ihmeellisestä maailmasta. Jos lemmikki viettää suurimman osan ajastaan häkissä, terraariossa tai akvaariossa, tulee sille luoda mahdollisimman viihtyisät puitteet. Häkin tai terraarion/akvaarion on oltava tarpeeksi iso, ja siellä on oltava kaikenlaisia virikkeitä. Lisäksi niin kanit kuin liskotkin tarvitsevan paikan nukkua.

Jaa:

Artikkelit

ilata laskulla ilman luottotietoja

Onko mahdollista tilata laskulla ilman luottotietoja?

Osamaksulla tai laskulla tilaaminen on yleensä mielletty mahdottomaksi silloin, kun ostajalla on häiriöitä luottotiedoissa. Tämä pitääkin paikkansa tietyissä tapauksissa, sillä valitessa laskua tai osamaksua maksutavaksi,

Lainat

Lue, kenelle pikavipit eivät sovi

Pikavippi voi olla nopea helpotus tilanteeseen, jossa tarvitaan akuuttia apua rahan suhteen. Tilipäivä on tulossa, mutta rahaa tarvitaan heti. Pikalaina tai vippi voi auttaa tällaisessa

Pikavippi

Milloin pikavipin ottaminen on järkevää?

Pikavipin ottaminen on järkevää vain tietyissä tilanteissa. Korkokattojen myötä pikavipeistä on tullut huomattavasti aiempaa edullisempia, mutta silti kannattaa pohtia, onko muita vaihtoehtoja kuin ottaa pikavippi

Lähetä meille viesti