Lainaa ulkomailta ilman vakuuksia

Toisinaan elämä yllättää esittelemällä nurjaa puoltaan eli jokin kodinkone saattaa hajota, autoon pitäisi saada uudet renkaat tai lemmikki sairastuu. Tai mikäli yrityksen rahoitus tulisi saada järjestymään heti. Tällöin on tarpeellista saada lainaa mahdollisimman pian. Kun lainoja kilpailutetaan, voi saada nopeammin lainaa ulkomailta kuin Suomesta. Hyvässä lykyssä rahat siirtyvät tilille muutaman minuutin aikana ja lainantarpeen aiheuttanut ongelma voidaan ratkaista.

Lainaa on mahdollista hakea ulkomailta ilman vakuuksia

Kulutusluoton saamiseksi ei tarvitse perustella lainan tarvetta vaan se voi olla jopa täysin vakuudeton. Kun tarvitset rahaa nopeasti kulutukseen, lainaa ulkomailta on mahdollista saada jopa 60 000 euroa kunhan lainaehdot täyttyvät. 

Usein haetaan lainaa ulkomailta parempien lainaehtojen toivossa tai uskotaan voivansa saada lainaa ulkomailta heti eli nopeammin kuin suomalaiselta pankilta tai rahoitusyhtiöltä. Jos suomalaiset rahoituslaitokset eivät myönnä lainaa luottotiedottomalle, käännytään toiveikkaina ulkomaisten toimijoiden puoleen. 

Kilpailuta helposti lainat ulkomailta

Jotta löydät itsellesi mahdollisimman edullisen lainan, kannattaa aina vertailla ja kilpailuttaa lainat. Pikaluottojen hakeminen on siis todella vaivatonta ja nopeaa tehdä netissä lainojen kilpailutuspalvelun kautta. Sinun ei tarvitse kuin lähettää yksi ainoa hakemus, jonka jälkeen saat monta lainatarjousta. Eikä lainatarjouksen tekeminen edes sido mihinkään, joten se on turvallista. Kannattaa siis vertailla saatuja lainatarjouksia ja huomioida erityisesti lainojen todellinen vuosikorko.

Edullista lainaa ulkomailta pienellä korolla

Monet ulkomaiset toimijat ovat saapuneet Suomen rahoitusmarkkinoille haastamaan vanhat konkarit. Tämän ansiosta korot ovat monissa kulutusluotoissa ja yhdistelylainoissa edullisemmat kuin aikaisemmin. Kun vertailet eri lainanmyöntäjiä keskenään, löydät varmasti sopivan ja edullisen lainan mahdollisimman pienellä korolla. Lainatarjouksissa kannattaa huomio kiinnittää lainan takaisinmaksuaikaan, korkoon sekä kuukausierän suuruuteen. Kilpailuttamalla siis on mahdollista säästää useita satoja tai tuhansia euroja. 

Näin haet lainaa ulkomailta

On yhtä helppoa hakea lainaa ulkomailta kuin kotimaastakin, sillä lainaa haetaan kätevästi netissä. Itse lainanhakuprosessi on siis samanlainen kuin jos hakisit lainaa suomalaiselta pankilta tai rahoitusyhtiöltä. Ei siis tarvitse fyysisesti lähteä hakemaan lainaa ulkomailta. Tärkeä kriteeri on se, että saamasi lainatarjous on tarpeeksi edullinen. Kannattaa siis kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon lainatarjouksia vertaillessa, olipa se sitten saatu suomalaiselta tai ulkomaiselta toimijalta. 

Näppärintä onkin pyytää usealta ulkomaiselta toimijalta lainatarjouksia veloituksettoman lainojen kilpailutuspalvelun kautta. Tällaisen palvelun kautta lainatarjouksen lähettävistä yrityksistä jokainen on turvallinen lainanmyöntäjä, sillä ne ovat kaikki tarkastettuja yhteistyökumppaneita, myös ulkomaiset lainaa tarjoavat rahoitusyhtiöt ja pankit. 

Lainahakemuksen tekeminen ei velvoita hyväksymään saatua lainatarjousta, voit siis hylätä vaikka kaikki saadut tarjoukset. Monet yrittävät hakea lainaa ulkomailta ilman luottotietoja, mutta tämä ei välttämättä onnistu, sillä luottotiedot tarkistetaan aina. 

Kenelle ulkomainen laina sopii?

Kannattaako lainan hakeminen ulkomailta?

Kannattaa siis hakea lainaa ulkomailta sellaisilta toimijoilta, jotka toimivat Suomen lainasäädännön mukaisesti. 

Kuinka tunnistaa luotettava lainaa myöntävä yritys?

Kannattaa käydä läpi ulkomaisen pankin tai rahoitusyhtiön verkkosivusto ja tutkia, onko se kirjoitettu hyvällä suomen kielellä vai viliseekö sivusto kirjoitusvirheitä ja ontuvia ilmaisuja. Jos sivustosta jää epäluotettavan oloinen kuva, kannattaa siirtyä seuraavan toimijan pariin. 

On hyvä myös etsiä muiden kokemuksia kyseisestä toimijasta ja kuinka lainanhakuprosessi heidän kanssaan on sujunut. Jos löydät positiivisia kokemuksia, tämä on hyvä merkki ja kyseinen lainanmyöntäjä on todennäköisesti luotettava.

Lainan tietojen tulee olla selkeästi esillä lainaa myöntävän pankin tai rahoitusyhtiön sivustolla. Mikäli niitä ei sivustolta löydy, on ehkä hyvä kiertää kyseinen yritys kaukaa. On aina parempi katsoa kuin katua. Koskaan ei kannata allekirjoittaa lainasopimusta, jos lainaehdot eivät ole selkeät. 

Lainaa ulkomailta ilman luottotietoja?

Mikäli luottotiedot eivät ole kunnossa, lainan hakeminen ulkomailta saattaa tällöin houkuttaa. Kuitenkin myös ulkomaiset toimijat tarkistavat hakijan luottotiedot. Näin ollen ei ole mahdollista saada lainaa Ruotsista ilman luottotietoja. Hakijan tulee täyttää samat kriteerit kuin jos hän hakisi lainaa kotimaiselta lainanmyöntäjältä. Lainaa myöntävät ulkomaiset pankit ja rahoituslaitokset toimivat Suomen lainsäädännön mukaan, joten niiden on pakko tarkistaa hakijan luottotiedot. 

Lainaa ulkomailta – plussat ja miinukset

Vakuudettoman lainan hakeminen ja saaminen on melko helppoa. Kilpailuttamalla lainat voi säästää aikaa ja vaivaa, sillä yhdellä hakemuksella tavoittaa useita pankkeja ja rahoitusyhtiöitä. Kulutusluoton hyvä puoli on myös se, että sitä ei tarvitse perustella, vaan sitä voi hakea ilman että tarvitsee kertoa lainanmyöntäjälle, mihin aikoo rahat käyttää. Tämä pätee myös silloin kun haetaan lainaa ulkomailta. 

Voit siis hakea niin pienen pikavipin kuin suuremman lainan jo olemassa olevien lainojen yhdistämiseen. Tällainen lainan yhdistäminen onkin kannattavaa, kun lainoja on kertynyt paljon ja toiveissa on maksaa jatkossa vain yhtä ainoaa lainaa useamman sijaan. Lainaa ulkomailta on mahdollista saada myös vaikkapa auton ostamista varten. Ulkomailta ei haeta asuntolainaa eikä opintolainaa, mutta muuten lainaa voidaan hakea lähes mihin tahansa käyttötarkoitukseen. 

Miinuspuoleksi voidaan lukea, että lainaa toisinaan haetaan ilman suunnitelmaa ja näin rahaa voidaan käyttää vähemmän järkeviin kohteisiin. Lainan hakemisen helppous voikin olla myös miinuspuoli. Kannattaa siis harkita tarkkaan, onko lainarahalle edes todellista tarvetta, vai voitaisiinko tilanne hoitaa jollakin muulla tavalla. Ei ole vastuullista toimintaa hakea lainaa ilman huolellista harkintaa lainan käyttötarkoituksesta.